top of page

Retourbeleid

Retourbeleid


Gedragen oorbellen, armbanden, ringen en kettingen kunnen vanwege hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden. Een sieraad dat gebroken is, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw pakket omruilen voor een nieuwe sieraad of een couponcode. Als u een verkeerde beslissing heeft genomen en u wilt uw geld terug, moet het pakket binnen 14 dagen in goede status naar ons worden teruggestuurd. De verzendkosten (meestal een postzegel) zijn voor de klant. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor reparaties en onze kwaliteit voor maximaal 3 maanden.

U kunt uw artikelen retourneren naar
Postadres
3e Oosterstraat 64
1211LN Hilversum
Nederland

 

Voeg bij het retourneren altijd het retourformulier toe en noteer het ordernummer, de artikelen die je retourneert en of je een voucher of terugbetaling wilt.
Gepersonaliseerde artikelen zoals naamkettingen kunnen niet worden geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen artikelen of producten die elders worden meegenomen voor reparaties, graveringen of wijzigingen van welke aard dan ook. Wij bieden geen retourzendingen of ruilingen aan voor gebruikte artikelen. Twijfel je! Vraag het gerust aan ons CS-team.

bottom of page