top of page

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor www.bibzdesigns.com

 

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van http://www.bibzdesigns.com , zoals deze beschikbaar is gesteld door BiBz Designs. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

 • Intellectueel eigendom 

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BiBz Designs is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij BiBz Designs.

 

 • Indien van toepassing: 

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met BiBz Designs te mogen claimen of te veronderstellen.

BiBz Designs streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. BiBs Designs aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

 • Materiaal: 925

De term "925 zilver" geeft het zilver gehalte in de legering aan. In Engelstalige landen wordt dit ook "Sterling Silver" genoemd. De term geeft aan dat de legering 92,5% zilver bevat. Als dit gehalte in het materiaal gegarandeerd aanwezig is zetten zilversmeden een merkje "925" in het materiaal. 925 zilver zal na enige tijd (vooral als het niet gedragen wordt) zwart worden en moet daarom gepoetst worden met een zilverpoets middel.

 

 • Tibetaans zilver

 Dit wordt gemaakt volgens traditionele Tibetaanse technologie. Tibetaans zilver is meestal wat donkerder dan 925 zilver, maar blijft mooi bij veelvuldig dragen. 925 zilver zal na enige tijd (vooral als het niet gedragen wordt) zwart worden en moet daarom gepoetst worden met een zilverpoets middel.

 

 • RVS

RVS, roest vrij staal is een legering van hoofdzakelijk ijzerchroomnikkel en koolstof

 

 • Garantie sieraden

Op de handgemaakte sieraden van BiBz Designs zit 1 maand garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, de bedeltjes en eventuele sluitingen. Bij klachten kunt u binnen 1 maand na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad dan ook kosteloos repareren.

 

Buiten de garantie valt:

 • natuurlijke slijtage

 • valschade

 • vlekken of kleurverschil veroorzaakt door chemicaliën ( Zoals o.a. parfum, make-up, shampoo, haarstyling producten, chloorwater ed.) 

 • lakbeschadiging van hout, leer en kralen door (regen)water

 • kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

 

 • Verzenden en vervoerschade

Wij versturen uw bestelling met Correos via Brievenbuspost en pakketpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van Correos. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen zonder track & trace. Zorg er daarom voor dat u voor u zelf de juiste verzendmethode kiest.

 

 • Bedenktijd / Ruilen / Retourneren

 1. Sieraden: U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze niet op maat gemaakt is en onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking geretourneerd wordt. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk  per e-mail info@bibzdesigns.com of post "Av. Comunidad Valenciana 7, Bajo 5, 03590 Altea" contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 7 dagen (na ontvangst van het product) worden teruggestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.

 2. Uitzondering maatwerk: Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Voordat wij de sieraad naar u toe sturen bekijken we eerst samen of het aar wens is. Is dit niet het geval dan passen wij het voor u aan.

 3. Uitzondering verzegelde producten: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bibzdesigns.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 4. Uitzondering houdbare producten: Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 • Prijzen en betalingen 

Alle door de webshop vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euros, inclusief omzetbelasting en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
De hoogte van de verzendkosten staan op de internetsite vermeld. 

Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld op de webshop met betrekking tot die speciale aanbieding.
De webshop kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden indien de Klant, naar termijn van redelijkheid en billijkheid en in het maatschappelijk verkeer gangbare opvattingen, had behoren te begrijpen dat de aanbieding dan wel een onderdeel daarvan een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.
Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.

Bij bestellingen via de webshop kan op de navolgende manier worden betaald:

 • Betaling via

 • Betaling via Paypal 

 • Klanten maken geld over op basis van een factuur. Vereist betaalinformatie.

Voor bestellingen via het Etsy-platform kan op de volgende manier worden betaald

 • Betaling via PayPal

 • Betaling via Creditcard

 • Betaling via Etsy Payments

 • Betaling via Ideal

 

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van http://www.bibzdesigns.com op deze pagina.

 

Retour producten adres
BiBz Designs

3e Oosterstraat 64

1211LN Hilversum

The Netherlands

 

KvK nummer: 70007322
BTW nummer: NL001995328B22

bottom of page